Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 23 Ağustos 2016

İstanbul’un belediye başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı

İstanbul Anadolu Yakası İlçe Belediye Başkanları, Gazi Meclisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş ile Erol Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek adeta Ankara’ya çıkarma yaptılar.

İstanbul Anadolu Yakası İlçe Belediye Başkanları Ankara’ya çıkarma yaptı. Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren belediye başkanları, ziyarette, ilçelerinde yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler verdiler ve bitirdikleri projelerin açılışlarına davet ettiler.  

İstanbul Anadolu Yakası’nda uyum içinde olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çalikbilek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş ile Erol Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ettiler. İstanbul’da başarılı çalışmalar ve mega projelerin altına imza atan Anadolu Yakası İlçe Belediye Başkanları, ziyaretlerden memnuniyetle ayrıldılar.

Başkanlar ayrıca, Fetullahçi Terör Örgütü tarafından 15 Temmuz akşamı F16’lılarla bombalanan Gazi Meclisini de ziyaret ettiler. Kendilerini misafir eden Meclis Başkanı İsmail Kahraman’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

 

selyus