Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 9 Mart 2015

Kadıköy Belediyesi’ne e-atık kahramanları ödülü

Kadıköy Belediyesi’ne, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından “Elektrikli ve Elektronik Atık Kahramanları” ödülü verildi.

Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi’nde düzenlenen İstanbul Elektrikli ve Elektronik Atık Zirvesi’nde, Kadıköy Belediyesi’ne “Elektrikli ve Elektronik Atık Kahramanları” ödülü verildi.

Ulusal e- atık bilincinin geliştirilmesi amacıyla Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) ve Enerji Verimliliği (ENVER) tarafından düzenlenen İstanbul Elektrikli ve Elektronik Atık Zirvesi 5-6 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. İTÜ, İTÜ Arı Teknokent ve İTÜNOVA TTO ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvenin ilk gününde “E-atık Kahramanı” ödülleri verildi.

Yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve firmalardan 21 projenin aday olduğu E-atık ödülü, yerel yönetimler kategorisinde Kadıköy Belediyesi ‘ne verildi. Ödülü Kadıköy Belediyesi adına, belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu ödülü Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Etem Karakaya’dan aldı.

Etiketler:
selyus