Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 6 Mayıs 2015

Kadir Topbaş, ilk İstanbul Takipte’ye açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sadece İstanbul Takipte Haber Sitesinin bulunduğu ortamda bize dönerek “Bugün buradan ilk size açıklıyorum” diyerek İSMEK hocalarına yönelik düşünülen projeyi anlattı.

Tarihi Hasanpaşa Gazhane proje tanıtımının ardından yoğun programının arasında Hasanpaşa İSMEK’e de uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Bugün buradan ilk size açıklıyorum” diyerek İSMEK hocalarına yönelik düşünülen projeyi anlattı. Sadece İstanbul Takipte Haber Sitesinin bulunduğu ortamda bize dönerek İSMEK hocalarına verdiği müjdeyi açıklamış oldu. Başkan Topbaş’ın bu açıklamasına 1. Bölge Milletvekili Ahmet Berat Conkar ile AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’de şahit oldu.

Her yıl 100 binlerce insanın kurs gördüğü İSMEK’leri çok önemsediklerini ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Biliyorsunuz İSMEK’lerde 10 ay kurs var, geri kalan iki ay öğretmenler boşa çıkıyor. O iki ayla ilgili yeni düşüncemizi hayata geçireceğiz. Çocuklarımıza yaz tatilinde iki ayda eğitim vererek becerilerini geliştireceğiz. Resim, drama, fotoğrafçılık veya diğer beceri dallarında çocuklarımıza İSMEK’te iki aylık yaz tatilinde hızlandırılmış kurslar vereceğiz. Bu arada hocalarımızı da boşta bırakmamak adına da öğrencilerimizi eğitmelerine olanak sağlamış olacağız” dedi.

Etiketler:
selyus