Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Eylül 2016

Maltepe Kaymakamı Çakmak denetimde

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, kurban satış yerlerini denetledi. Kurban satış alanlarının fiziki şartlarını denetleyerek esnafın sorunlarını dinleyen Kaymakam Çakmak, “Huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirmek için Kaymakamlık olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz.”

Maltepe’de bulunan kurban satış yerleri bayram öncesi denetimden geçti. Maltepe’de kurulan kurban satış alanları Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak tarafından denetlendi. Satış yerlerinin fiziki şartları, temizliği, esnafın sorunları hakkında yapılan çalışmaları yerinde görmek isteyen Kaymakam Çakmak, satış alanlarını denetledi. Kurban satış alanlarını gezen Çakmak, esnaf ile sohbet ederek satışlar hakkında bilgi alırken sıkıntıları olup olmadığını sordu. Kaymakam Çakmak, “Daha önceki yıllara göre yeni hazırlanan satış yerlerimiz çok güzel olmuş. Bizler Maltepe’de yaşayan vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmeleri için gayret sarf ediyoruz. Aynı zamanda kurbanlıklarını daha rahat alabilecekleri sorunsuz alanlar oluşturmaya çalıştık.

Kurban satış alanlarımız güzel hazırlanmış, fiziki şarları gayet iyi. Temiz ve rahat ulaşılabilir alanlar oluşturdu. Satış alanlarında vatandaşlarımıza en iyi hizmet verilmesi için arkadaşlarımız özveriyle çalışıyorlar. Esnafımız da bayrama 4-5 gün kalmasına rağmen satışlardan oldukça memnunlar. Kurban Bayramı Maltepe’de en iyi şekilde geçirmemiz dileğiyle şimdiden tüm Maltepeli kardeşlerime hayırlı Bayramlar diliyorum” dedi.

Kaymakam Çakmak, kurban satış alanlarındaki esnafa bir sıkıntılarının olması durumunda Kaymakamlığımıza ulaşabileceklerini de söyledi.

SATIŞLAR NORMAL

Kurban satış alanlarındaki esnaf kendilerini ziyaret eden Maltepe Kaymakamı Çakmak’a bu yıl satışların normal olduğunu, bayrama yakın artış olabileceğini söylediler. Bir esnafa mallarını nereden getirdiğini ve satışların nasıl olduğunu soran Kaymakam Çakmak’a Van Erciş’ten getirdiğini söyleyerek”20 büyük baş hayvan Erciş’ten getirdim. Daha bayrama 5 gün var ve 10 tanesini sattım. İnşallah Bayrama kadar hepsini satarım. Bizlere böyle alanları sağladığınız için teşekkür ederiz” diyerek teşekkür etti.

Kaymakam Çakmak, bayrama kadar ve bayram süresince de ara ara alanları ziyaret ederek hem esnafın sorunlarını yerinde görmek hem de vatandaşın sıkıntı yaşamamaları için oluşacak aksaklıkları gidermek için çalışacaklarını ifade etti.

selyus