Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Ekim 2018

Marmara Belediyeler Birliği toplandı

Balıkesir’de düzenlenen Marmara Belediyeler Birliği 2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı, birlik başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın öncülüğünde gerçekleşti.

Marmara Belediyeler Birliği 2018 yılı II. Olağan Meclis Toplantısı’nı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Divan Başkanlığı’nda gerçekleşen 2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısına Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile ilçe belediye başkanları ve çok sayıda birlik üyesi katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, birliğe üye belediye başkanları ve meclis üyelerine ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacının olduğu bir süreçten geçtiklerini, sen ben ayırımı yapmadan ülke yararına yapılabilecek her şeyden birlik olmaları gerektiğin ifade etti. Başkan Uysal, iştiraklerinden dolayı tüm misafirlere teşekkür ederek, toplantının ülke adına hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

selyus