Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 29 Eylül 2016

“Medeniyet Yolcuları” heyeti Başkan İsmail Erdem’i ziyaret etti

‘Medeniyet Yolcuları’ eğitim projesinin müfredat komisyon üyeleri, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i makamında ziyaret etti.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in öncülüğünde hayat bulan büyük ödüllü ‘Medeniyet Yolcuları’ eğitim projesinin müfredat komisyon üyeleri, yeni dönem çalışmalarını başlattılar. Heyet, ‘Medeniyet Yolcuları’nın hamisi Mehmet Genç başkanlığında Başkan Erdem’e yeni Eğitim-Öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.  

28 Eylül Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette “Medeniyet Yolcuları” olarak yeni Eğitim-Öğretim yılında yapılacak faaliyetler ele alındı.

Belediye Başkanı İsmail Erdem, Medeniyet Yolcuları projesinin bir fikir hareketi, bir gönül birlikteliği olduğuna değinerek: “Medeniyet Yolcuları, aynı şeylere gülen, aynı şeylere ağlayan, aynı duyguları paylaşan; ortak değerlere, ortak geçmişe ve ortak geleceğe sahip insanların; aynı gönül dilinin, aynı gönül yolunun erenlerinin buluşma noktasıdır. Bu çatı altında sizlerle düzenli olarak buluşuyor, istişarelerde bulunuyoruz. Bilmenizi isterim ki, her buluşmamız bizi bir yapan, iri yapan, diri yapan değerlerimizi sahiplenme, yaşatma ve geleceğe aktarma anlamında yeni ufuklar açıyor. Bu anlamda toplantılarımıza gönülden iştirak eden herkese ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Medeniyet Yolcuları’nın medeniyetimizin yeniden ihyasında görev alacak milli ve manevi değerlerine bağlı yeni bir gençliğin adı olduğunu ve bu eğitim projesinin geçtiğimiz yıl AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda ödül aldığını belirten Başkan Erdem; “ İlklerin belediyesi olarak, bugüne dek daima daha yeniyi ve iyiyi aradık. Belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yatırımlarından ibaret görmeden, hayatın her alanında hizmet vermeyi amaç edindik” şeklinde sözlerini tamamladı.

selyus