Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 18 Mart 2017

Mehmet Tevfik Göksu, ‘Altın Şehir Ödülleri’nin altın adamı

Altın Kentler Platformu tarafından düzenlenen ‘Golden City Awards’ Altın Şehir Ödülleri’nde En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu seçildi.

Bu yıl ‘Yerel Yönetimlerde, Vizyon Proje Ve Hizmetler’ temasıyla düzenlenen tören, Altın Kentler Platformu tarafından gerçekleştirilen Golden City Awards 2017 yarışmasının ödül töreni İstanbul Conrad Otel’de düzenlendi.

Altın Kentler Platformu Başkanı Nihat Boztepe törende, “Temel olarak hedefimiz insan. Kültürel anlamda gelişimini tamamlamış şehirlerde inanç hürriyetini hemen algılayabilir, çocuklarımıza ve dolayısıyla geleceğimize verdiğimiz önem şehrin her noktasında karşımıza çıkabilir. Minik yavrularımızın gözlerinden anlayabileceğimiz gelişmişlik göstergesini biz bugün odak olarak yarışmamızın temel prensipleri olarak kaydetmiş bulunuyoruz. Ne kadar iyi bir şehirde yaşıyorsanız talebinizde bir o kadar yoğundur” şeklinde konuştu.

Platform koordinatörü Cenap Tuncer, “Avrupa ve Asya kıtalarını buluşturan tarihe ve medeniyetlere ev sahipliği ve başkentlik yapmış eşsiz dünya tarihiyle kentimiz İstanbul’da bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz şehirciliğin marka yarışması olan Golden City Awards 2017’e Altın Kentler Platformu olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

GÖKSU’YA BİR ÖDÜL DAHA

Bağımsız araştırma şirketi ORC’nin yaptığı anketlerde son 3 yılın en başarılı ilçe Belediye Başkanı olan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya, bir ödül de Altın Şehir Ödülleri’nden geldi. Vatandaşların internet üzerinden kullandıkları oylarla belirlenen ‘Golden City Awards’ Altın Şehir Ödülleri’nde Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, “En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” seçildi. Başkan Göksu, “Bizim hizmetlerimizi takdir edip oy kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

selyus