Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 3 Ocak 2022

Mehmet Yaşa’nın adı Alemdağ Kent Meydanı’na verildi

Alemdağ Eski Belde Belediye Başkanı Merhum Mehmet Yaşa’nın adının yaşatılacağı meydanın açılış töreni yapıldı. Meydan açılışını, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile Yaşa’nın eşi ve çocukları yaptı.

Artırılmış dinlenme ve yeşil alanları, engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun şekilde düzenlenmiş yapısı ile Modern ve Model Çekmeköy Vizyonuna uygun hale getirilen Alemdağ Kent Meydanı açıldı.  Alemdağ Eski Belde Belediye Başkanı Merhum Mehmet Yaşa’nın adının yaşatılacağı meydanın açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Merhum Mehmet Yaşa’nın eşi Fatma Yaşa ve Kızı Şura Yaşa katıldı.

745 m² alan üzerine kurulan meydanda yeşil alan, sert zemin uygulamaları yapılırken, dinlenme ve oturma alanları, aydınlatma sistemi ve çöp kutuları tamamen yenilendi.

Programda selamlama konuşması yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Öncelikle yıllarca birlikte bu şehre hizmet ettiğimiz Mehmet abimizi rahmetle minnetle anıyorum. Hemen yanı başımızda duran Alemdağ Merkez Cami’nin yapım aşamasında da, vaktiyle ilçemize, bölgemize yapılmış birçok hizmetin altında kendisinin imzası vardı.  Bundan sonra Alemdağ Meydanı’nda adını yaşatacağız inşallah. Bu eserin ortaya çıkma aşamasında emek veren ter döken kardeşlerime teşekkür ediyor, meydanın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

selyus