Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Eylül 2016

Melih Gökçek, o iftiracı askeri tweet manyağı yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hakkında tutuklanacak iddiasında bulunan ve bir dönem ergenekon’dan yargılanan emekli asker Erol Mütercimler’i tweet manyağı yaptı. Başkan Gökçek, ayrıca bu iftiracı askeri mahkemeye verdi.

Bir televizyon programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin tutuklanacağını iddia eden Erol Mütercimler, sert kayaya çarptı. Bu iftiraları duyar duymaz peş peşe tweet’ler atarak Mütercimler’i adeta manyağa çeviren Başkan Gökçek, bu iftiracı emekli asker hakkında ayrıca savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Televizyon programında çok bilmiş edasıyla insanlara iftiralar atan Mütercimler, 15 Temmuz’daki darbe girişiminde, dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın bulunduğu uçağın Gürcistan yakınlarında tur attığını ve kaçış hazırlığı yapıldığını da savunurken, “Bunları Tayyip Bey de biliyor” dedi. 

Bir televizyon programında elinde herhangi bir delil olmamasına rağmen ileri geri konuşan emekli asker Erol Mütercimler’i peş peşe attığı tweetlerle manyağa çeviren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Mütercimler’in bir televizyon kanalında yaptığı açıklamayı da paylaşarak, “Bu adamı ilk kez bu tweetle tanıdım. Bugün kendini savcılığa verdim. Bakalım hapishane ile kim tanışacak? Bekleyeceğiz. Artistlik yapacaksın ve karşındaki tırsacak. Bizi başkalarıyla karıştırdın. Ergenekon’dan yırtmışmış. Bir de biz açalım dosyanı, bakalım altından neler çıkacak? Bakalım ağababaların, seni işin içinden sıyırabilecek mi? Türkiye’de talimatla darbe yapmaya kalkanların halini görüyorsun. Ağababaları bile şimdi satıyorlar. Dikkat et, seni de ortada bırakmasınlar” dedi.

Not: Bu iftiracı askeri Başkan Gökçek mahkemeye verirken, İBB Başkanı Topbaş,İçişleri eski Bakanı Ala ve BBB Başkan Altepe’dan bir ses çıkmadı. 

İlginizi çekebilir

Reisi Cumhur Şehit Cenazesinde

Reisi Cumhur Şehit Cenazesinde

selyus