Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 1 Mart 2017

Mutlu Evler Merkezi kursiyerlerinin sertifika heyecanı

Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı olarak çeşitli branşlarda eğitim veren, mesleki ve sanatsal aktivitelerle kursiyerlerini bilgilendiren Mutlu Evler Merkezi’nde sertifika heyecanı.

Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı olarak çeşitli branşlarda eğitim veren, mesleki ve sanatsal aktivitelerle kursiyerlerini bilgilendiren Mutlu Evler Merkezi’nde Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla sertifika renle düzenledi. 27 Şubat Pazartesi günü Samandıra Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende 26 farklı branşta ücretsiz eğitim gören 701 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

Törende konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Mutlu Evler Merkezi’nin çalışmalarında emeği geçen herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek:  “Bu tür organizasyonlar için gönüllü ve özverili bireylere ihtiyaç var. Bu çalışmalar bir gönül ve şefkat hareketidir. Özveri ve çaba ister. Biz bunun için varız. Ümitsizlerin ümidi, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacı olabilmek için varız. Sizin asli vazifeniz mahallenizde ihtiyaç sahipleri, yetim, yaşlılar ve bizim ulaşamadığımız insanlara ulaşmak onların belediyemiz hizmetlerinden faydalanmalarını sağlamaktır. Mahalle Anneleri” olarak Sancaktepe halkı ve bizlerin arasında köprü vazifesi görmektesiniz. Sizlerin varlığı bizim için büyük bir güçtür.” şeklinde konuştu.

Sancaktepe’li hanımlara yönelik eğitim veren kursların aile içi saadete ve toplumdaki muhabbet ortamının oluşmasına katkı sağladığını ifade eden Başkan Erdem, “Bu sosyal projeler bundan sonra ardı arkası kesilmeden devam edecektir” dedi

Başkan İsmail Erdem, Mutlu Evler Projesi’nin, büyük ödülünün sahip olduğunu hatırlatarak yarınlar için çok çalışmamız gerektiğini söyledi. Başkan Erdem ayrıca Mutlu Evler Merkezi’inde özveri ile çalışarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti.

selyus