Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 4 Haziran 2019

Ocaklı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, tüm Müslüman Âleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Ocaklı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşmanın çoğaldığı Ramazan Bayramı’na hep birlikte kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı, insanları aynı duygu ve düşünceler ile birbirine yakınlaştıran, merhametimizi, vicdanımızı ve sevincimizi artıran, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendiren özel günlerdir.

İnsan olmanın önemini hatırlatan bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakarak, kucaklaşmak ve kaynaşmak yönünde bizlere güzel fırsatlar sunarken, Rabbim baş tacımız annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi unutmayacağımız, ailemizle, akrabalarımızla ve komşularımızla birlikte geçirmemiz huzurlu ve bereketli bayram geçirmemizi nasip etsin.

Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımızdan da şüphe yoktur.

Bu duygularla, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlara huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, başta Şileli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.”

selyus