Ömer Şahan, “Kaç tane 15 Temmuz Şehidi ve gazisinin yakınını istihdam ettiniz?”

Bütçe görüşmelerinde halkın her kesiminden istihdam edeceklerini söyleyip sözünde durmayan Başkan Nuhoğlu’nu eleştiren Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Şahan, ‘Ben merak ediyorum Kadıköy Belediyesi’ne kaç tane başörtülü istihdam ettiniz? Kaç tane 15 Temmuz Şehidinin, gazisinin yakınını istihdam ettiniz? dedi.

Kadıköy Belediyesi 2019 Yılı Mali Bütçe ve Performans Programı’nın görüşüldüğü meclis toplantısı tartışmalı geçti. Bütçe görüşmesinde söz alarak Kadıköy’ün başarısız Belediye Başkan Aykurt Nuhoğlu’nu eleştiren Kadıköy Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, “Bir gazetede verdiğiniz röportajla ilgili çektirdiğiniz fotoğrafın arka planı kaldırım. Bu kaldırımlar işkâl altında, sokaklar bakımsız ve çamur içinde, buralara inşaattan girilmiyor, her taraf perişan halde” dedi.

“EN HAVALI SEMT AMA EVLER VE AĞAÇLAR TIRTIL İSTİLASI ALTINDA!”

Konuşmasına devam eden Şahan, “Belediye Başkanı Kadıköy için en havalı semt diyor. En havalı semt ama evler ve ağaçlar tırtıl istilası altında! İlgili Belediye Başkan Yardımcımız Başar beyin bu konuyla ilgili Kanal D de röportajı var. Röportajında ‘Biz bu sorunu aşmak için çevre belediyelerden yardım istiyoruz’ diyor. 670 milyon bütçeniz olacak, tırtıl istilasına çözüm üretemeyeceksiniz, çevre belediyelerden yardım isteyeceksiniz!” diye konuştu.

“BENİ SABIRLA DİNLEYECEKSİNİZ!”

Ömer Şahan, konuşmasına müdahale etmek isteyen CHP’li meclis üyelerini: “Arkadaşlar dinleyeceksiniz, beni sabırla dinleyeceksiniz. Ne dedik, biz size hakaret ediyor muyuz? Etmiyoruz. Sizin gibi düşünmek zorunda mıyız? Hayır. Zaten sizle biz aynı düşünmediğimiz için ayrı sıralarda oturuyoruz. Ayrı görüşlere sahibiz” diyerek susturdu…

“KAÇ TANE 15 TEMMUZ ŞEHİDİ VE GAZİSİNİN YAKININI İSTİHDAM ETTİNİZ?”

Kadıköy’ün başarısız Belediye Başkanı Nuhoğlu’nu eleştirmeye devam eden Şahan, “Başkan Performans Programında diyor ki: ‘halkın her kesiminden istihdam edeceğim ve bunun için bir süreç belirleyeceğiz’ diyorsunuz. Ben merak ediyorum Kadıköy Belediyesi’ne kaç tane başörtülü istihdam ettiniz? Kaç tane 15 Temmuz Şehidi ve gazisinin yakınını istihdam ettiniz, sizin 4,5 yıllık görev sürenizde?” şeklinde soru sorarak Belediye Başkanını adeta köşeye sıkıştırdı.

AYIRIMCI BAŞKANDAN AYIRIMCI CEVAP!

Ömer Şahan’ın eleştirilerine cevap vermek yerine polemik oluşturan Başkan Nuhoğlu, özellikle altı çizilecek bir konu ise Şahan’ın sorduğu ‘Ben merak ediyorum Kadıköy Belediyesi’ne kaç tane başörtülü istihdam ettiniz. Kaç tane 15 Temmuz Şehidi ve gazisinin yakınını istihdam ettiniz’ sorusuna, böyle soru sormakla siz ayrım yapıyorsunuz’ dedi, ancak evet şu kadar aldık diyemeyerek esas ayrımı kendilerinin yaptığı da ortaya çıkmış oldu.

Ömer Şahan’ın mecliste konuşma yaptığı videoda başarısız Belediye Bakanı Nuhoğlu’nda daha bir çok konuda eleştirisi var.

 

selyus