Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 25 Eylül 2017

Ordulular, “Temel Başalan, bizim bir değerimizdir”

Ordulu Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Grup Başkan Vekili Temel Başalan’a hemşehrileri: Avukat Temel Başalan, bizim bir değerimizdir.”

Ordulu Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Temel Başalan’a hemşehrilerinden tam destek geldi. Çekmeköy Ordulular Derneği Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Değerli hemşehrimiz Avukat Temel Başalan İstanbul için bir değerdir. Bizler gurbet diyarı İstanbul’a gelerek yaşam mücadelesi veren ve İstanbul’da büyük bir göç alan Ordulular olarak her zaman özlem duyduğumuz memleketimizi unutmadık” dedi.

AVUKAT TEMEL BAŞALAN, BİZİM BİR DEĞERİMİZDİ

Çekmeköy Belediyesinde Meclis Üyeliği ve Sivil Toplum Kuruluşlarında yöneticilik yapan Yücel Yalçınkaya, “Memleket özlemimiz bizler için hiçbir zaman bitmedi. Bizler kurmuş olduğumuz derneklerimizde doğduğumuz nesillere hep memleketimizi gösterdik. Zor şartlarda hayat mücadelesinin verildiği memleketimizden ayaklarımızın çarıkları ile geldiğimiz İstanbul başta olmak üzere yöneticilik yapıyoruz. Birçok sivil toplum kuruluşunda beraber yöneticilik yaptığımız memleketini hiçbir zaman unutmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekilimiz değerli hemşehrimiz Avukat Temel Başalan, bizim bir değerimizdir. Söz konusu vatan ve millet olduğunda bizim Ordulu hemşehrilerimiz devletinin, vatanının ve milletinin yanında olmuş vatan hainlerinin her daim karşısında olmuştur. İnşallah İstanbul Anadolu yakasında kurmuş olduğumuz İş Dünyası Derneğimiz bu değerlere her zaman destek vereceğiz” dedi.

“ÜLKEMİZ ÜZERİNDE SİNSİ PLAN KURAN VATAN HAİNLERİNE MEVLA’M FIRSAT VERMESİN”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Avukat Temel Başalan, “İstanbul gibi tarihi zenginliklerle dolu ülkemizin göz bebeği İstanbul’umuzda bir arada olmak çok güzel bir duygu. Sizleri seviyorum. Allah birliğimizi daim etsin. Ülkemiz üzerinde sinsi plan kuran vatan hainlerine Mevla’m fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

selyus