Ana Sayfa TÜRKİYE EKONOMİSİ, YEREL YÖNETİMLER 7 Mayıs 2021

Pendikliler, kartınızı aldınız mı?

Pendik Kart’la vatandaşlar anlaşmalı noktalarda, belediyeye ait sosyal ve spor tesislerinde indirim ve avantajlar elde ediyor. Pendik Kart’a tüm vatandaşlar başvurabiliyor. Pendik Kart’a pendikkart.pendik.bel.tr internet sitesinden başvuru yaparak tüm indirim ve avantajlardan yararlanılabiliyor.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, sosyal medya hesabından Pendiklileri kartlarını almaya davet ediyor. 

Pendik Belediyesi vatandaşların ilçedeki sosyal ve kültürel imkanlardan daha avantajlı bir şekilde yararlanması için Pendik Kart çıkarttı. Pendik’te yaşayan herkesin başvuru yaparak sahip olabileceği Pendik Kart, belediyeye ait sosyal ve spor tesislerinde geçerli indirim ve avantajlar sağlıyor. Belediye tesislerinin yanı sıra anlaşmalı iş yerlerinde indirimlerden yararlanılıyor. İndirim oranları ve tüm avantajların geçerli olduğu iş yerlerinin bilgisine web sitesi ve belediye mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

NASIL PENDİK KART SAHİBİ OLUNUR?

Pendik Kart’a pendikkart.pendik.bel.tr internet sitesinden başvuru yaparak tüm indirim ve avantajlardan yararlanılabiliyor. Pendik Belediyesi sosyal ve spor tesislerinde geçerli olan Pendik Kart’a tüm vatandaşlar başvuru yapabiliyor. Geçerli iş yerleri ve tesislerin ayrıntılarına Pendik Belediyesi Mobil Uygulaması üzerinden de ulaşılabiliyor. Başvuru yapıldıktan sonra sitede bilgisi bulunan noktalardan kart teslim alınıyor. Tam kapanma sürecinde başvuru yapan vatandaşlar kartlarını bu noktalardan Ramazan Bayramı sonrası alabilecek.

selyus