Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 30 Mart 2016

Poyraz, “Muhtarlarımız bizim için son derece değerli”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz mahalle muhtarları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Muhtarlarlar yaptığı toplantıda bir konuşma yapan Başkan Poyraz, “Çekmeköy’ün bütün sorunları bizim için önem arz ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda milletin birinci tercihi olmuş muhtarlarımız bizim için son derece değerli.”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz 21 mahalle muhtarını Güngörmüşler Konağı’nda ağırladı. Mahalle muhtarlarından gelen soruları tek tek not alan Başkan Poyraz, soruları cevaplarken, gerekli çalışmaların yapılması için toplantıda hazır bulunan belediye başkan yardımcılarına talimat verdi.

Toplantıda muhtarlara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Rabbim hepinizden razı olsun. Görev ve sorumluluk alanımıza girsin girmesin, Çekmeköy’ün bütün sorunları bizim için önem arz ediyor. Bu sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu yolda milletin birinci tercihi olmuş muhtarlarımız bizim için son derece değerli. Biliyorsunuz kapımız her zaman sizlere açık. İstediğiniz zaman gelip bizimle görüşebiliyorsunuz. Ama bu tür toplantılar sorunların çözümü açısından genel manada daha faydalı oluyor” dedi.

selyus