Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Mayıs 2015

Sancaktepe Belediyesi demek, hizmet demek

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe’nin her yerinde, her mahallesinde, her Sancaktepeli’nin gönlünde umutları yeşerteceğiz dedik. Coşku, heyecan ve hizmet aşkıyla çıktığımız yolda, ilçemizin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Sancaktepe Belediyesi, üç yeni projenin daha startının vererek ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Sancaktepe Belediyesi tarafından 20 Mayıs Çarşamba günü Veysel Karani Mahallesi’nde gerçekleşen temel atma törenine Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Erkan Kandemir, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özlem Öztekin Vural, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, Sancaktepe Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Turgay Akpınar, İBB Meclis Üyeleri Tülay Taştan ile Fatih Poyraz, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul’un yükselen değeri Sancaktepe için 3 yeni projenin daha startını vermekten ötürü duyduğu memnuniyet, dile getirerek “Sancaktepe’nin her yerinde, her mahallesinde, her Sancaktepeli’nin gönlünde umutları yeşerteceğiz dedik. Coşku, heyecan ve hizmet aşkıyla çıktığımız yolda, ilçemizin ihtiyacı olan hiçbir alanı boş geçmeden, şevkle ve inançla hedeflerimizi bir bir gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İşte bugün de Veysel Karani Mahallemizde yeni eserlerin temellerini atıyoruz. Öyle inanıyorum ki Kur’an Kursu, Cami Lojmanı ve Aile Sağlığı Merkezinden oluşan bu kompleks binamız, Veysel Karani Mahallemizin önemli ihtiyaçlarına cevap verecektir” dedi.

Sancaktepe’nin Anadolu’nun dört bir yanından gelen vatandaşlarımızın oluşturduğu bir kültür mozaiği olduğunu belirten Başkan Erdem “Sancaktepe hepimizindir. Ne mutlu bize ki, bu güzel ilçede birlik ve beraberlik ortamında dostça ve kardeşçe yaşıyoruz. Hepimiz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eserlerimizin Veysel Karani Mahallemize ve Sancaktepemize hayırlı olmasını dilerim” şeklinde sözlerini tamamladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Erkan Kandemir ve Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ise yaptıkları konuşmalarda Sancaktepe’de yapılan yatırımlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek yaptığı hizmetlerle Sancaktepe’yi İstanbul’un “Vitrin İlçesi” haline getiren Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

Protokol Konuşmalarının ardından Veysel Karani Mahallesi’nde hizmete girecek olan Aile Sağlığı Merkezi, Kuran Kursu ve Camii Lojmanı temeli yapılan duaların ardından atıldı.

Etiketler:
selyus