
Sancaktepe Belediyesi komşularına hijyen seti ve su tasarruf aparatı dağıtıyor
İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ
Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Covid-19’la mücadele kapsamında 19 mahalledeki bütün hanelere hijyen setlerinin dağıtılmak üzere startı verdi. Engelli Dinlenme Evi’nden (EDEV) verilen startta Başkan Döğücü’ye yüzlerce belediye çalışanı eşlik ettiği bu çalışmada amaç; salgınla mücadele ve su tasarrufuna destek olabilmek.
“CUMHURBAŞKANLIĞIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE COVİD-19’LA ÇOK ETKİLİ BİR ŞEKİLDE MÜCADELE VERDİK”
Pandemi ile mücadele kapsamında yaptıkları çalışmayla ilgili bir açıklama yapan Başkan Döğücü, “Hijyen setlerimizle birlikte ekiplerimizde hazır. Bugün itibariyle Sancaktepe evlerimize hijyen setlerimizle birlikte su tasarrufu yapmak için musluk aparatını bütün kapıları çalarak dağıtacağız. Malumunuz çok değişik bir süreç yaşıyoruz. Covid-19 bir senedir ülkemizi ve bütün insanlığı çok sıkıntılı bir şekilde etkiledi. Sağlık Bakanlığımız, biz belediyeler, kamu kurum kuruluşları olarak Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde Covid-19’la çok etkili bir şekilde mücadele verdik. Elhamdülillah bugün geldiğimiz noktayı Amerika ve Avrupa ile kıyalarsak, vaka sayılarımız hızla düşmeye devam ederken, diğer ülkelerde adeta alarm veriliyor..”
Benzer Videolar
-
Üsküdar Belediyesi’nden ‘Üsküdar Gençlik Haftası Koşusu’
-
Başkan Özdemir, “Bağcılar’daki gençlerimizle geleceğe güvenle bakıyor, emin adımlarla yürüyoruz”
-
Kemal Kılıçdaroğlu ‘Bukalemun’u aratmıyor!
-
Bakan Bilgin’den çok önemli 3600 ek gösterge açıklaması
-
Sümeyye Erdoğan, Çekmeköy’de lise öğrencilerinin ‘hayır panayırına katıldı
-
Ata sporu Kağıthane’de yaşatılıyor
-
Cahit Özkan, “2023 seçimlerinde yüzde 75’in üzerine çıkacağız”
-
Bahçelievler’de ‘Engelsiz Fark Et Engelsiz Keşfet’ etkinliği düzenlendi
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Dünde kendi bencil hesapları için ülkeyi ve milleti ateşe atmaktan çekinmeyenler vardı, bu günde aynı yoldan giden kifayetsiz muhterisler var”
-
Yeşilay Çekmeköy Şubesi’nden Jandarma Komutanlıklarında bağımlılıkla mücadele eğitimi
-
Bekir Doğan, “Erdoğan’ın bu zihniyetine, bu görüşüne, bu inancına ben feda olurum, kurban olurum”
-
Beykoz’da 400 pet şişeyle sandal yapıp dereye indiler