Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 30 Eylül 2022

Sancaktepe’de 66 hak sahibi daha tapusuna kavuştu

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Abdurrahmangazi, Akpınar, Osmangazi, Merve, Mevlana, Safa ve Veysel Karani Mahallelerindeki 66 vatandaşa düzenlenen törenle tapularını takdim etti.

Sancaktepe Belediye Başkanlığında düzenlenen ve Başkan Şeyma Döğücü ile AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar’ın da hazır olduğu programda 7 mahalleden toplamda 66 hak sahibi tapularına kavuştu.

DÖĞÜCÜ: “SANCAKTEPE’DE TAPUSUZ MÜLK KALMAYACAK”

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü programda yaptığı konuşmada görev süresi boyunca belediye olarak en büyük hedeflerinin tapu sorunundan arınmış gündeminde tapu problemi olmayan bir Sancaktepe olduğunu altını çizerek “Vatandaşlarımız ile özelikle Halk günleri ve mahalle toplantılarında bir araya geldiğimizde tapularla ilgili tarafımıza bildirilen sorunların çözüm noktasında çok gayret sarfettik. Vatandaşımızın menfaatine uygun olacak şekilde pazarlıklar yaparak bugün, 66 tapuyu daha hak sahiplerine teslim ettik. İlçemizde bulunan diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorununu çözme hususunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız tapu sorunu çözüme kavuşturup gündemimizden çıkarmaktır. Bu zamana kadar görev süremiz boyunca 1165 hak sahibine tapularını teslim ettik. Tapu dağıtımları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Sancaktepe’de tapusuz mülk kalmayacak. Sancaktepe’de ikamet eden her komşumuz kendi tapulu mülklerinde oturmuş olacak” şeklinde konuştu.

Tapu dağıtım töreni, yapılan konuşmaların ardından hak sahiplerine tapu teslimi ile sona erdi. Konu ile düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, tapularını almanın mutluluğu ve huzurunu yaşadıklarını belirterek Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkürlerini iletti.

selyus