Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 28 Ocak 2023

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Basının bende yeri her zaman ayrıdır”

Başkan Ocaklı, “Basının bende yeri her zaman ayrıdır. Şile Belediyesi adına bizler ilçemizin her noktasına hizmetler kazandırmak için çalışırken, kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız da bu yolda bizlere duyuru desteği veriyorlar. Bu bakımdan Şile’mizin tanıtımı için bizlere destek çıkıp, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuruyorlar.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Buluşmada, Şile Belediyesi tarafından Şile’ye kazandırılan hizmet ve eserler üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.

HİZMETLERİN VATANDAŞLARA DUYURULMASINDA BASININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Şile’de faaliyet yürüten basın çalışanları ile Çamlık MercanKöşk’te buluşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’de devam eden çalışmalarla ilgili yöneltilen soruları cevaplayıp, Şile Belediyesi’nin yürüttüğü faaliyetler, planlanan yatırımlar ve sahada devam eden çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Şile bölgesinde yayın yapan Haber Şile Gazetesi imtiyaz sahibi Nurcan Kırcalı, Şile Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Zafer Berk Ketenci, Yıldız Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Yasemin Eryıldız, Bölgenin Sesi Gazetesi imtiyaz sahibi Süleyman Hilmi Eren’in katılım sağladığı toplantıda Şile Belediyesi Başkan Danışmanları ve Yardımcıları da hazır bulundu.

“365 GÜN, 24 SAAT GÖREV YAPAN BASIN MENSUPLARIMIZI AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYDUM”

Şile’de çalışmakta olan basın mensuplarını ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “İlçemizde görev yapan kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. İlçemize kazandırdığımız hizmet ve eserlerimiz üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.

Basının bende yeri her zaman ayrıdır. Şile Belediyesi adına bizler ilçemizin her noktasına hizmetler kazandırmak için çalışırken, kıymetli basın mensubu arkadaşlarımız da bu yolda bizlere duyuru desteği veriyorlar. Bu bakımdan Şile’mizin tanıtımı için bizlere destek çıkıp, çalışmalarımızı kamuoyuna duyuruyorlar. Bu vesile ile başta Şile olmak üzere tüm basın camiasının geçmiş ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, emekleri için teşekkür ediyor ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum”  dedi.

Düzenlenen davette basın mensuplarına teşekkür ederek, yayın hayatlarında başarılar dileyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, basının ve yerel yönetimlerin işbirliğinin, hizmetlerin vatandaşlara duyurulmasındaki önemine dikkat çekti. Şile Belediye meydanında gerçekleştirilecek olan meydan düzenlemesi projesinin ilk müjdesinin verildiği toplantıda devam eden ve hayata geçirilecek olan birçok çalışmanın da teknik bilgileri ile animasyonları basın mensuplarına sunuldu. Toplantı basın mensupları için hazırlanan hediyelerin takdimi ile son buldu.

selyus