Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 14 Nisan 2023

Şile Belediyesi’nin “Adım Adım Yerinde Hizmet” Çalışmaları Balibey Mahallesi’nde

Şile Belediyesi’nin sürdürülebilir belediyecilik anlayışı ile ilçe genelinde gerçekleştirdiği “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 33. Durağı Balibey Mahallesi oldu. Başkan Ocaklı, “Adım Adım, Yerinde Hizmet” çalışmalarımızın 33.’cüsünü bugün Şile merkez mahallerimizden biri olan Balibey Mahallemizde, Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerimizin katılımı ile gerçekleştiriyoruz.”

Kısa sürede tüm mahallelerde yerinde inceleme yaparak sorunlara çözüm üreten ve projeler geliştiren Şile Belediyesi, Adım Adım Yerinde Hizmet çalışmalarına merkez mahallelerde devam ediyor. Bugüne kadar 32 mahalleyi ziyaret ederek a’dan z’ye bütünleyici bir hizmet sunan Şile Belediyesi yaz sezonunun yaklaşmasıyla beraber çalışma programını merkez mahallelere kaydırdı.

“ŞİLE’NİN TÜM MAHALLELERİNDE İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA ŞİLE BELEDİYESİ OLARAK HİZMET ÜRETİYORUZ.”

Balibey Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, incelemeler esnasında mahalleli ile sohbet ederek, görüş, talep ve önerileri yerinde dinledi.

Şile’deki her mahalleye Şile Belediyesi’nin kesintisiz hizmet sağlamaya devam edeceğini belirten Başkan İlhan Ocaklı, “Adım Adım, Yerinde Hizmet” çalışmalarımızın 33.’cüsünü bugün Şile merkez mahallerimizden biri olan Balibey Mahallemizde, Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerimizin katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Balibey Mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerine ilgileri için teşekkür ediyorum. Şile genelinde sahada eksik olan ne varsa yerinde görüp, tespit ediyor ve gideriyoruz. Şile Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

A’DAN Z’YE TÜM İHTİYAÇLAR İÇİN TÜM MAHALLELERDE “ADIM ADIM YERİNDE HİZMET”

Adım Adım Yerinde Hizmet Çalışmaları kapsamında çevre temizliği, budama, yol bakım-onarım, sokak hayvanları besleme ve parazit çalışmaları, uçkunla mücadele, sosyal belediyecilik çalışmaları ile sağlık taraması gibi birçok hizmet koordineli bir şekilde Balibey Mahallesi ile buluştu. Şile Belediyesi marangozhanesinde üretilen kedi evleri ve banklar da mahallenin çeşitli noktalarına yerleştirildi.

YAZ SEZONUNA HAZIR PIRIL PIRIL BİR ŞİLE…

Yaklaşan yaz sezonu ve bayram tatili öncesinde çalışmalarını hızlandıran Şile Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında devam eden çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanıyor. Hali hazırda devam eden Cumhuriyet Caddesi 2. Etap Aydınlatma ve Peyzaj Çalışmaları, Şile Bezi Üretim Tesisi Projesi, Ayazma Kıyı Düzenleme Projesi, Şile Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı Projesi, Kızılcaköy Mahallesi Köy Konağı Projesi, Kıvılcım Sokak Parkı Projesi gibi büyük ölçekli yatırımların yanı sıra mahallelerde sürdürdüğü temizlik, budama, bakım-onarım ve üst yapı tadilat çalışmalarıyla da göz doldurmaya devam ediyor.

selyus