Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 10 Ekim 2016

SONAR’ın Hazinedar’ı kurtarma anketi

Fetullahçı Terör Örgütü bağlantısından sorgulanan ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı SONAR’ın şaibeli anketinde birinci oldu.

FETÖ’dan yurt dışı çıkma yasağı olan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı bu millet birinci yapmaz. Hal böyle iken kimse de SONAR’ın şaibeli bu anketine inanmaz. FETÖ’ya boğazına kadar bulaştığı iddia edilen Haznedar, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun gözüne girmek için ve kendini kurtarmak için SONAR’a paraları akıttığı iddia ediliyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, SONAR anket şirketinin ekim ayında yapılan İstanbul’un en başarılı ilçe belediye başkanları araştırma anketinde yüzde 71 oyla birinci oldu.

İstanbul’da 2 buçuk yıllık sürede belediye başkanlarının performansları analiz edildi. 1 Eylül – 01 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’un 39 ilçesinden 19 bin 500 kişiyle yapılan yerel seçim anketi sonuçları açıklandı. SONAR anket şirketinin sonuçlarına göre Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar yüzde 71 oy oranı ile İstanbul’da en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.

selyus