Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 11 Nisan 2023

Sultangazililer Hayati İnanç’la buluştu

Sevilen Yazar Hayati İnanç, Sultangazi Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçedeki vatandaşlarla bir araya geldi. ‘Can Veren Pervaneler’ adlı söyleşiye, ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında bu kez sevilen Yazar Hayati İnanç, Sultangazi Belediyesi’nin konuğu oldu. Ramazan Etkinlik Çadırı’ndaki programa Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile Tuba Dursun, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Can Veren Pervaneler adlı söyleşiyle izleyicisiyle buluşan İnanç, öncelikle insanın kendisini törpülemesi ve kibrini yenmesi gerektiğini kendine has üslubuyla çeşitli hikayelerle izleyiciye aktardı. Ölüm gerçeğiyle yaşamak gerektiğinin altını çizen İnanç, Samimi sohbetiyle izleyicilerin beğenisini topladı.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Hayati İnanç’a teşekkürlerini ileterek çiçek verdi. Dursun, “Bizler sizi seviyoruz, daha önemlisi Sultangazi Hayati İnanç’ı çok seviyor. Samimi sohbetiniz yüreğimizi ısıtıyor. Ağzınıza, yüreğinize sağlık” dedi

selyus