Türkiye onu konuşuyor!

Sosyal medyada dolaşan videonun sahibi belli oldu. Malatya – Battalgazi – Meydanbaşı Mahallesi Muhtar adayı Yücel Bükte, bir ilke imza atarak muhtarlık seçim çalışmalarında çığır açtı. Bükte, fotomontajla bir video üzerine kendi tanıtım afişini yerleştirerek sosyal medyada paylaştı. Hızla yayılan bu video için çok olumlu eleştiriler alan Yücel Bükte için sosyal medyada yapılan yorumlardan bir tanesi “Yemin ediyorum şu muhtarın çektiği filmin yarısını çekemeyen belediye başkanları var. Al bu adamı vali yap” diye açıklama yaptı. Muhtar adayı Yücel Bükte, muhtarlık seçimlerini kazanmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

YENİLİKÇİ MUHTAR ADAYI

Sosyal Medyayı çok iyi kullanarak tanıtımını Malatya’dan İstanbullara kadar duyuran Bükte, “Hizmet inancıyla çıktığım bu kutlu yolda, yenilikçi bir muhtar adayı olarak desteklerinizi bekliyorum dedi.

YÜCEL BÜKTE KİMDİR?

Yücel Bükte, 1982 yılında Malatya’nın Battalgazi ilçesinde doğdu. İnönü Üniversitesi Kadastro Bölümü mezunu olan Bükte, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Ruhsat ve Hafriyat Şube Şefi olarak görev yapmaktadır. Bükte, evli ve 2 çocuk babasıdır.

selyus