Türkiye’nin son Başbakanı Binali Yıldırım’dan Başkan İsmail Erdem’e teşekkür

Sancaktepe, 2009 Mahalli İdareler Seçimleri ile birlikte Yenidoğan, Samandıra ve Sarıgazi Beldelerinden oluşturularak ilçe oldu. Sokaklarına bile girilmeye korkulduğu o yıllarda doğru dürüst hizmet bile alamıyordu Sancaktepeliler! AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olarak 2009 Yerel Seçimleri’ne girerek seçimleri kazanan İsmail Erdem, her geçen zaman diliminde birbiri ardına eserleri ilçe halkına kazandırmaya başladı. Yıllar içinde markalaşan Sancaktepe, “Yeni İstanbul” olarak anılmaya başlandı. Bugün itibariyle şöyle bir geriye baktığımızda Sancaktepe’ye 100’lerce eser kazandırmış başarılı bir Belediye Başkanı olarak konuşulan İsmail Erdem’i önümüzdeki dönemde de ustalık projeleri bekliyor.

Örnek gösterilecek projeleri hayata geçirerek takdir ve tebrikler alan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Çanakkale Panorama ve Yazıcıoğlu Şehitlik Parkı’nı Sancakteplilere kazandırmıştı.

Bizleri Çanakkale ruhuna götüren bu mekanın 1 Aralık 20017 tarihinde gerçekleşen açılışını da Türkiye’nin son Başbakanı, TBMM Başkanı Binali Yıldırım yapmıştı. Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada İstanbul’un başarılı Belediye Başkanı İsmail Erdem’e teşekkür ederek şunları söyelemişti “Bu eserin tamamlanmasında emeği, alın teri, akıl teri olan başta Belediye Başkanımız İsmail Erdem olmak üzere emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Sancaktepmize, İstanbulumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

selyus