Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Mart 2018

Ümraniye Belediyesi Kastamonuluları ağırladı

Kastamonulular Dayanışma Derneği’nin (KASDER) 9. Ümraniye KASDER Kongresi; Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda, Ümraniye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Kastamonuluların damadı olan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, misafirlerle tek tek ilgilendi.

Kongreye; AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, KASDER Genel Başkanı Orhan Gümüş, Ümraniye KASDER Başkanı Yunus Kökden, Muhtarlar, Köy Dernek Başkanları ve Kastamonulular katıldı.

Kuran tilaveti ile başlayan programda birer selamlama konuşması gerçekleştiren KASDER Genel Başkanı Orhan Gümüş ve Ümraniye KASDER Başkanı Yunus Kökden; kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek; tüm derneklere olduğu gibi Kastamonulular derneğinden de katkı ve desteklerini esirgemeyen Başkan Hasan Can’a ve katılımlarından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Hasan Can’ın selamını ileterek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin öneminden bahsederek millî birlik ve beraberliğimizi korumak için mücadelenin bugün yine devam ediyor. Allah Afrin’de vatan savunmasında olan Kahraman Mehmetçiklerin yardımcısı olsun, Çanakkale şehitlerimize ve vatanımızı korumak için canını siper eden tüm şehitlerimize rahmet eylesin, bugün üçayların başlangıcı olan Recep ayına giriyoruz, Allah sıhhatle Ramazan ayına kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Ardından bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; kongrenin hayırlara vesile olması duasında bulunarak Çanakkale Zaferi’nin öneminden bahsetti ve millî birlik ve beraberliğin önemini anlattı.

selyus