Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 17 Şubat 2017

Ümraniye Belediyesi’nden ilçe emniyet müdürlüğüne 28 araç

Ümraniye Belediyesi tarafından Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne 24 araç ile 4 motosiklet hediye edildi.  teslim törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun katıldı. 

Ümraniye Belediyesi Hizmet Binasının bahçesinde gerçekleşen araç teslim törenine AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz,Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun ile belediye personeli katıldı. Törenin ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun’a araçları teslim etti.

İlçede güvenliğin sağlanması için emniyet teşkilatına destek verdiklerini dile getiren Başkan Hasan Can, “24 tanesi binek, 4 tane de motosiklet olmak üzere 28 aracı her yıl veriyoruz, her zaman veriyoruz. Bu verdiğimiz araçları yenileme töreni. Kiraladığımız bu araçları her sene de yeniliyoruz ve yeni olarak veriyoruz ki daha sağlam, arıza yapmadan, yolda bırakmadan hizmet versin diye. Ümraniye Emniyeti sonuçta şehrimizin güvenli olması açısından, güvenlik sorunun ortadan kalkmasında, trafiğin hem de asayiş sorunlarının ya da teröre yönelik teşebbüslere karşı güvenli olması bakımdan elzem olduğunu düşünüyoruz. Hayırlı olsun, Allah kazadan beladan korusun diyoruz” dedi.

Belediye başkanına teşekkür eden Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hakan Torun, “15 Temmuz darbe girişimde milletimizin duasıyla polis teşkilatı milletinde aldığı lojistik destekle, dua ile bu darbe girişimini önleyen bir teşkilattı. Bunun bir benzerini sayın belediye başkanımız yine Ümraniye Emniyeti olarak bize destek verdi. Bu desteği verdiği için şahsım ve personelim adına çok çok teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun diyoruz” şeklinde konuştu.

 

selyus