Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 8 Ekim 2016

Ümraniye Belediyesi’nin performans ile bütçesi kabul edildi

Ümraniye Belediyesinin 2017 yılı muhammen bütçesi ve performans programı, Belediye Meclisi’nde yapılan görüşmelerin ardından oy çokluğu ile kabul edildi.

Ümraniye Belediye Meclisi, 2017 yılı muhammen bütçesi ve performans programı, yapılan görüşmelerin sonunda oy çokluğu ile kabul edildi. Ümraniye Belediye Meclis Salonu’nda yapılan bütçe ve performans programı görüşmelerine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2017 yılı muhammen bütçesi ve performans programının oylanmasının ardından meclis üyelerine teşekkür etti.

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “Ümraniye Belediyesini borca sokmadan, faiz baskısına maruz bırakmadan, denk bütçe politikasıyla bu güne kadar getirdik.”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Belediye Meclisinde 2017 yılı Performans Programı ve buna bağlı olarak 2017 yılı Bütçesinin sunumu gerçekleştirdi. 2014-2019 Yılları için hazırlanıp Belediye Meclisinde kabul edilen Stratejik Plan ışığında 2017 yılı için hazırlanan performans programı ile bu programı gerçekleştirebilmek için 2017 Yılı Bütçesinin titizlikle hazırlandığını dile getiren Başkan Hasan Can, “Bugüne kadar muhammen bütçemizi, hep reel bütçe yapmaya özen gösterdik. Yani hep gerçekçi bütçe yaptık” dedi. Başkan Hasan Can, “Ümraniye Belediyesini borca sokmadan, faiz baskısına maruz bırakmadan, denk bütçe politikasıyla bu güne kadar getirdik” diye konuştu. 

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu bütçe görüşmelerinde Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyelerinin sorularını yanıtladı ve bütçe hakkında genel bir bilgi verdi. Eminmollaoğlu, ”Ümraniye Belediyesi bugüne kadar yaptığı bütçelerde hep denk bütçe, yapmayı ilke edinmiştir ve gerçekleşme oranlarına baktığımız zaman da yüzde yüze kadar gerçekleşme oranlarıyla gelir bütçesinin gerçekleştiren bir belediyedir” dedi ve sözlerini sonlandırdı.

Yapılan görüşmeler sonunda oylamaya geçildi. Ümraniye Belediyesinin 400 milyon TL olarak planlanan 2017 yılı muhammen bütçesi yapılan oylamada, oy çokluğu ile kabul edildi. Daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir kapanış konuşması gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilir

Starbucks’ın Ermeni tercihi

Starbucks’ın Ermeni tercihi

selyus