Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 23 Mart 2017

Ümraniye Belediyesi, Samsunluları bir araya getirdi

Ümraniye Belediyesi ev sahipliğinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu Samsunlularla buluştu.

Samsunlular buluşmasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş, Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu(SAMDEF) Başkanı Metin Şenel, Vezirköprü Derneklerine Federasyonu (VEZDEF) Başkanı İsmail Ceylan, Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAYSİAD) Başkanı Mete Koca, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve Samsunlular katıldı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş, 15 Temmuz ve gündeme dair selamlama konuşması gerçekleştirdi ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

 

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, referandum sürecinin yoğun bir tempo içinde sürdüklerini, Ümraniye’nin en ücra köşesinde bile yeni sistemi gece gündüz durmadan anlattıklarını ve bu anlamda da Samsunluların Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olacaklarına yürekten inandığını ifade etti.

“16 NİSAN BU MİLLETİN SEÇİMİDİR”

Programda 15 Temmuz darbe girişimi ile alakalı konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “15 Temmuzu unutturmayacağız. Bilesiniz ki unuturursak yine aynı gaflete düşeriz” dedi. Başkan Hasan Can, “Bu millet bugüne kadar yanılmadı. 15 Temmuzu bir kez daha yaşamamak istiyorsak güçlü hükûmetlere ihtiyacımız var. İşte bu da siz milletimizin elindedir” dedi. Başkan Hasan Can, “Artık bu ülkede hükûmet krizi diye birşey kalmayacak. Bu ülke hep tek başına iktidar olduğu zamanlarda kalkınmıştır. 16 Nisan bu milletin seçimidir” dedi.

Ardından konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Samsunlu kardeşlerimiz ‘Mesele memleketse gerisi teferruattır’ diyor” dedi. 15 Temmuz darbe girişiminden de bahseden Temurci, “15 Temmuz zaferini o gece sokağa çıkan milletimiz yazmıştır. Türkiye’de yapılan darbeler hep milletin iradesine yapılmıştır” dedi. Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemini değerlendiren Temurci, “Koalisyon dönemlerinde Türkiye’de hep istikrarsızlık olmuştur. Daha güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi şarttır” dedi.

selyus