Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 21 Eylül 2018

Ümraniye Belediyesi’nden Susurluk Belediyesi’ne kardeş eli

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu’na yol süpürme aracının anahtarını teslim etti.

Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu; Başkan Hasan Can’a, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Susurluk Belediyesi’ne hibe edilen yol süpürme aracının bakım ve onarımını Ümraniye Belediyesi üstlendiği için teşekkürlerini sundu. Ayrıca Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu; Başkan Hasan Can’a bugüne kadar Susurluk ilçesine vermiş olduğu desteklerden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Can da nazik ziyaretlerinden dolayı Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretin ardından Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Balıkesir Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, belediye binasının bahçesinde bulunan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Susurluk Belediyesi’ne hibe edilen ve bakım ve onarımını Ümraniye Belediyesinin üstlendiği yol süpürme aracını incelediler.

selyus