Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Aralık 2018

Ümraniye Sultan Salonda sınırsız hizmet

Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayında bulunan Sultan Salon, mutlu bir geleceğe adım atmak isteyen çiftlere kapı aralıyor. Beş yıldızlı otellerin sunduğu imkânları daha uygun fiyata sunan Sultan Salon yoğun ilgi görüyor.

Evlilik kurumu insanların yaşamlarındaki en önemli dönüm noktalarından biridir. Her çift evliliğin en önemli aşamalarından olan nişan ve düğün merasimlerinin unutulmaz olmasını ister. Ümraniye Belediyesi aile kurma yolunda atılan bu önemli adımda çiftleri yalnız bırakmıyor. Nikâh Sarayı bünyesinde yer alan Sultan Salon düğün ve nişan törenlerinde gelin ve damat adaylarının hayallerini daha kolay şekilde gerçekleştirmelerine imkân sağlıyor.

SULTAN SALON HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Zengin bir menü seçeneği sunan Sultan Salon ekibi, nişan ya da düğün törenine katılan konukları kendi evlerinde hissettirmek için yoğun bir mesai yapıyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan hummalı çalışma en son misafir mekândan ayrılıncaya kadar devam ediyor. En ufak bir aksaklığa fırsat vermeden titizlikle çalışılan Sultan Salonunda beş yıldızlı otellerin sunduğu tüm imkânlar vatandaşlara daha uygun fiyatlara sunuluyor. Kokteyl şeklinde ağırlamaların da yapıldığı mekânda; katlı otopark, gelin odası ve bay-bayan mescidi de yer alıyor.

Ferah ve sıcak atmosferiyle çiftlerin en özel günlerini unutulmaz hâle getiren Sultan Salonuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler 0216 632 42 52 numarayı arayıp 2132 dahili telefondan bilgi alabilirler.

selyus