Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 22 Ocak 2019

Ümraniye’nin gururu Mustafa Küçükkapdan, önemli bir göreve atandı

Ümraniye Belediyesi’nde hem Özel Kalem Müdürü, hem de Belediye Başkan Yardımcısı iken onurlu bir şekilde görev yapan, dürüst ve ilkeli duruşuyla da Ümraniyelilerin gönlünde yer eden, Ümraniye’nin gururu Mustafa Küçükkapdan’a fazlasıyla layik olduğu yeni bir görev tevdi edildi.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, kendisini Ümraniye Belediyesi Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptığı yıllardan bu yana tanıdığımız ve dürüstlüğü, adam gibi duruşuna şahitlik edeceğimiz bir isim olan Mustafa Küçükkapdan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığının teklifi; Çevre Ve Şehircilik Bakanlığının oluru ile Balıkesir Büyükşehir Genel Sekreterlik görevine atandı. Ümraniye Belediye Bakan Yardımcılığı yaptığı yıllarda Ümraniye’nin Efsane Belediye Başkanı Hasan Can’a her zaman güç veren, amasız, fakatsız yanında duran, ekip ruhu ve adamlık nasıl olur, gayet iyi gösteren Mustafa Küçükkapdan’ı Ümraniye çok arayacak ve inanıyorum ki çok da özleyecek.

İstanbul Takipte olarak Küçükkapdan’ı tebrik ederi yeni görevinde Rabbimizden başarılar dileriz…

Yeni göreviyle ilgili duygu dolu bir açıklama yapan Mustafa Küçükkapdan, “Bu onurlu vazifede görevlendirilmem vesilesi ile başta bizleri layık gören ve güvenerek bu günlere getiren çok kıymetli büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Yine her an yanımda olduklarını hissedeceğim dostlarıma, akrabalarıma, mesai ve yol arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

23 yıllık devlet vazifesinde ve çok daha uzun siyasi mücadelemizde;

1994 yılı sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İGDAŞ) ile başladığımız ve akabinde de üç dönem boyunca Ümraniye Belediyemizdeki görevlerimizle, halkımıza hizmet etmeye gayret ettik, onur ve şerefle hamdolsun…

Bu vesile ile artık, omuzlarımızda ödenmesi bize düşen; yüce bir vefa borcu olduğunu bildiğim, ustamın memleketi Balıkesir’e ve güzel hemşehrilerimize en yakışır hizmetleri sunabilme heyecanı ve aşkı ile doluyum. Rumeli bir annenin ve Yörük bir babanın evladı, Karadenizli bir hanımın eşi olarak, Rabbimin armağanı iki evladımızla aile şiarımız odur ki; “Al bayrağımızın dalgalandığı, vatanımızın her karışı mübarektir bizim için”. Yeni ama bildiğim, üstesinden gelebileceğime inandığım, meşakkatli bir hizmet koşusuna çıktığım bu günlerde; ihtiyacım olan desteğiniz ve kalbi dualarınızdır. Esirgemeyin lütfen.

Tarihi, kültürü, turizmi, sanayisi, eğitimi, tarım ve hayvancılığı ile ülkemizin en doğal ve en bereketli güzelliklerine sahip, Kuva-yi Milliye şehri Balıkesir’imizde, her şeyin çok daha güzel olması için, gayret gösterip, alınteri dökeceğime şimdiden söz veriyorum. Allah kısmet ederse; bundan sonra çok daha fazla güzel şehrimizi ve başarılarımızı duyacaksınız.

Rabbim; bizleri halkımıza, bize itimat eden vefakar liderimize mahçup etmesin ve hıfzetsin inşaAllah…

Hayırlı ve uğurlu olsun. Saygı ve sevgilerimle” dedi.

 

 

selyus