Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 31 Aralık 2016

Üsküdar’dan Halep’e uzanan dost eli

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in öncülüğünde, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdarlı Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yürütülen “Üsküdar’dan Halep’e İyilik Konvoyu” kampanyası bütün hızıyla sürüyor.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdarlı Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yürüttüğü “Üsküdar’dan Halep’e İyilik Konvoyu” kampanyası bütün hızıyla sürüyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in öncülüğünde ve bizzat takibinde yürüyen kampanya da hedef 100 tır dolusu yardım malzemesini Haleplilere göndermek. Yapılan çalışma ve ortaya konan duyarlılığa bakılırsa hedeflenen sayıya ulaşılacak gibi görünüyor. Tabi burada ille de 100 tır yarışından daha ziyade orada yıllardır mağdur olan kardeşlerimizin yerleştiği bölgeye tırları sağ salim ulaştırmak. Hem kampanya hem de orada yardımların gidecek bölgeyle yakından ilgilenen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 2 Ocak tarihine kadar devam edecek olan kampanyaya tüm duyarlı vatandaşları destek vermeye davet ediyor.  

STK’lardan gelen yardımları belediyenin ambarına yerleştirmeye bile yardımcı olan Başkan Türkmen’e İstanbul Milletvekili Av. Hurşit Yıldırım’da kolileri taşıyarak destek verdi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kastamonu Cide Dernek Başkanı ve yönetimine kampanyaya verdikleri destekten dolayı özellikle teşekkür etti. 

selyus