Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 19 Şubat 2016

Vali Şahin, Ümraniye Belediyesi’nde

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul Valisi Vasip Şahin’i Ümraniye Belediyesi’nde ağırladı. Vali Vasip Şahin ‘İlçe Buluşmaları’ kapsamında ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

İstanbul Valiliği tarafından organize edilen, ilçelerde görev yapan kamu kurumlarının yöneticilerinin ve sivil toplum kuruluşlarının ilçeyle ilgili talep ve şikayetlerinin ele alındığı ‘İlçe Buluşmaları’ toplantısı Ümraniye’de gerçekleştirildi. 

Ümraniye Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, İlçe Milli Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, STK temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ve diğer kamu kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Vasip Şahin, Ümraniye’de görev yapan kamu kuruluşlarının yöneticileri ve STK temsilcileriyle bir araya gelerek, Ümraniye ile alakalı talep, öneri ve şikayetlere yönelik istişarelerde bulundu.

Başkan Hasan Can, toplantının sonunda Vali Vasip Şahin’e elif motifli hat tablosu hediye etti.

VALİ ŞAHİN: “İSTANBUL’U İLÇE İLÇE GEZİYORUZ”

İstanbul Valisi Vasip Şahin ‘İlçe Buluşmaları’ hakkında da, “İstanbul’u İlçe ilçe gezmeye başladık. Burada amacımız, birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızın ve STK’ların bizlere iletmek istedikleri talepleri, önerileri ve eleştirileri alıp birlikte değerlendirerek, gereğini yapmaktır” dedi.

selyus