Yerel yönetimlerde iz bırakan iki naif isim

Bu haberi yazarken çok duygulandık. Hatta ellerimiz titrediği için klavyeyi kullanmakta zorlandık.

Birisi Beykoz’a çok şey katmış, Milli Görüşün mihenk taşlarından merhum Yücel Çelikbilek, diğeri ise Ümraniye’yi varoş bir halden imrenilecek bir şehir haline getiren Milli Görüşün hatırı sayılır isimlerinden Hasan Can…

Arşivlerimizi karıştırırken anayasa değişikline evet seçim kampanyasında çekilmiş videolara rastladık. Biz de her iki videoyu birleştirip haber yapmaya karar verdik.

VİDEODA BİRBİRLERİNİ NAZİKÇE NAZİRE YAPIYORLAR  

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan ile Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Anayasa değişikliğine ilişkin Nisan ayında yapılacak referandum için düzenlenen “Güçlü bir Türkiye için EVET” kampanyasına katıldı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can sosyal medya hesabı twitter üzerinden sordu; “Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için bende ‘Evet’ diyorum. Siz Beykoz’un çok değerli Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ağabey siz de ‘Evet’ diyor musun?”

Başkan Yücel Çelikbilek ‘Ben de varım’. Bende Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemine evet diyorum. Değerli kardeşlerimi bu kampanyaya katılmaya davet ediyorum. Bana mesaj gönderen değerli başkanım Hasan beye teşekkür ediyorum. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu kardeşimi bu kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. Bütün gücümüzle ve varlığımızla ülkemizin geleceği için Cumhurbaşkanlığı Sistemine bütün halkımızı davet ediyorum.

selyus