Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 12 Mayıs 2016

Yücel Çelikbilek’in duygulandığı buluşma

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek duygu dolu bir gün yaşadı. Hiçbir şeyden haberi olmayan ve davet edildiği mekana giden Başkan Çelikbilek’e sevenleri doğum günü nedeniyle güzel bir sürpriz hazırladı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek duygu dolu bir gün yaşadı. Doğum günü nedeniyle AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları, Başkan Gaye Zayıf öncülüğünde kendisine güzel bir sürpriz hazırladı. Hiçbir şeyden haberi olmadan davet edildiği mekana girdiğinde bir anda muhteşem bir görüntü ile karşılanan Başkan Çelikbilek’in duygulandığı gözlendi. Başta eşi olmak üzere sevenleri tarafından hazırlanan bu özel gününden dolayı herkese teşekkür eden Başkan Çelikbilek, “Şu an çok heyecanlı ve duygu doluyum. Rabbime şükürler olsun ki sizin gibi sevenlerim var. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum”

AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları tarafından Beykoz’daki Hobi Bahçesi’nde Başkan Çelikbilek için düzenlenen doğum günü kutlamasına Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in eşi Ayşe Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Meclis 1. Başkan Vekili ve AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Manolya Demirören Tekin, AK Parti Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşitoğlu, Muhammed Hanefi Dilmaç, Mahmut Gülbasar, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Elif Cankan Öksüz, AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Güler, belediye meclis üyeleri, ilçe ana kademe ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Haber / Fotoğraf: Sevgi Meydancı

selyus