Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 13 Ocak 2017

Zeytinburnu Belediyesi’nden dost çorbası

Zeytinburnu Belediyesi, soğuk hava dolayısıyla sabah saatlerinde Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu’nda vatandaşlara sıcak çorba dağıttı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, sabah saatlerinde Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nu kullanarak işe ve okula giden vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nda kurulan stantlarda ikram edilen çorbalar, kahvaltı yapma imkanı bulamayan vatandaşları memnun etti. Sabahın erken saatlerinde soğuk hava da yapılan sıcak çorba ikramı dolayısıyla vatandaşlar Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a teşekkür etti.

“VATANDAŞLARIMIZA SOĞUK BİR KIŞ SABAHINDA SICAK BİR İKRAMDA BULUNUYORUZ”

Soğuk hava da vatandaşlara sıcak çorba dağıttıklarını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Kazlıçeşme Marmaray İstasyonu’ndayız. Soğuk bir kış sabahında sıcak bir ikramda bulunuyoruz hemşerilerimize. İlgi de güzel. Hava gerçekten soğuk ve çorbamızda gerçekten oldukça sıcak. Afiyet olsun diyorum. Aralıklarla böyle ikramlarımız devam ediyor. Gün içerisinde zaten, bizim çok güzel bir ikram evimiz var, orada 4-5 bin kişiye her gün ikramımız var. Aralıklarla da bu tür mekanlarda yine ikramlarımız devam edecek” diye konuştu.

selyus