Ana Sayfa SPOR 7 Ekim 2017

Ampute Milli Takımımıza Valide Sultan Gemisi ile boğaz turu

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’na katılan Ampute Milli Takımımız, çeyrek final öncesi Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Valide Sultan Gemisi ile Boğaz turunda stres attılar.

Türkiye Ampute Milli Takımı, bugün başlayacak olan çeyrek finalde Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Yunanistan, Gürcistan, Rusya, İrlanda, Polonya, İngiltere ve Belçika’dan katılan takımlar yer alacak.

ÖZTÜRK, BAŞKAN TÜRKMEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Bedensel Engelliler Federasyon Başkanı Arif Ümit Öztürk, “Bugün gerçekten İstanbul’un, Üsküdar’ın ve Boğaz’ın keyifli manzarasında bu güzel organizasyonu düzenleyen değerli Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e sizler adına gönülden teşekkür ediyorum ve iyi eğlencedeler diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BU BOĞAZ TURU SİZE DOPİNG ETKİSİ YAPACAĞINA İNANIYORUM”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı etkinlikte sporcuları Valide Sultan Gemisi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Türkmen, “Güzel şehrimiz İstanbul’a gelmişken sizlerle birlikte belki de hayatınızda hiç unutamayacağınız muazzam bir Boğaz turu yapacağız. Bu turla birlikte çeyrek finalde motivasyonunuz yükselecek ve doping etkisi yapacağına inanıyorum” dedi.

Boğaz turuna katılan sporculara İstanbul’un tarihi ve kültürel yapıları anlatıldı.

Keyifli vakit geçiren sporcular gemiden oldukça mutlu ayrıldı.

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI SPORCULARI MUTLU OLDULAR

selyus