Ana Sayfa SPOR 29 Ocak 2017

Başkan Türkmen, “Çocuklarımız varsa hayatımızın anlamı vardır”

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Değerli anne babalar, çocuklarımız bizim ciğer parelerimiz. Onlar bizim için dünya nimetlerinin en mükemmeli. En güzeli. Onlar varsa hayatımızın anlamı vardır.”

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ – ÖZEL HABER 

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü uzakdoğu sporcularına kuşak terfi töreni düzenlendi. Çamlıca Spor Okulu’nda düzenlenen törende 400’dan fazla sporcu hazır bulundu. Kuşak terfi törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra Üsküdar İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail İlhan, Üsküdar Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, futbol teknik direktörürü Giray Bulak, İMES Başkanı Kemal Akar, Üsküdar Belediye Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ve sporcuların velileri katıldı. Coşkulu ve yoğun katılımla gerçekleşen törende bir konuşma yapan Başkan Türkmen,  çocuklarla ilgili altı çizilecek önemli açıklamalarda bulundu. 

 

“İSTANBUL’DA SPORA VE SPORCUYA YAPTIĞI ÖNEMLİ YATIRIMLARLA EN ÖNDE GELEN BELEDİYELERDEN BİRİSİYİZ”

Çocuklara verdikleri önemden bahseden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Değerli anne babalar, çocuklarımız bizim ciğer parelerimiz. Onlar bizim için dünya nimetlerinin en mükemmeli. En güzeli. Onlar varsa hayatımızın anlamı vardır. Çocuklarımız için adeta gecemizi gündüzümüze katarız. Saçımızı süpürge yaparız. Nenen? Onlar iyi yetişsinler, iyi gelişsinler. Kendilerine, toplumuna ve milletine hayırlı nesiller olsunlar, faydalı nesiller olsunlar diye yemeyiz, onlara yediririz. İçmeyiz, onları içiririz. Giymeyiz, onları giydiririz. Adeta onların hayatı, onların geleceği için bütün fedakarlıkları gösteririz. Bizim toplum olarak çocuklarımız olmazsa olmazımızdır. Bu güzide evlatlarımızı, bu yavrularımızı elbette ki eğitimle ilgili, sosyal çevreyle ilgili, öğrenecekleriyle ilgili geleceğe hazırlarken bir taraftan da sporla ilgilenmeleri, güzel arkadaşlıklar kurmaları bizim içinde çok önemlidir. O yüzden bizler Üsküdar Belediyesi olarak sporu tabana yayma anlayışımızla yola çıkarak yıllardır özellikle salon ve takım sporlarında hamdolsun belli bir noktaya geldik. İşte bugün burada 400’ü aşkın yavrumuzla birlikte bir tekvando terfi törenindeyiz. İstanbul’da spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarla en önde gelen belediyelerden birisiyiz. Daha geçen ay Türkiye’de spora ve sporcuya yapılan yatırımlar noktasında, ilçe belediyeler arasında ödüle layik olmuş bir belediye başkanı sıfatıyla karşınızdayım. Bu vesileyle kuşak terfi eden çocuklarımızı tebrik ediyor, bu pırıl pırıl çocuklarımızı yetiştiren anne ve babalara teşekkür ediyorum ” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e, Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Üsküdar Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Esat Kalay, Hilmi Türkmen yazılı uzakdoğu sporcu forması hediye etti. Formayı üstüne giyerek siyah kuşağını da takan Başkan Türkmen’e tribünlerden yoğun alkış geldi.

ÖNEMLİ NOT: “Lütfen, http://www.istanbultakipte.com/ site ismini kaynak göstermeden haberimizi ve fotoğraflarımızı kullanmayınız. Aksi olduğu taktirde yasal haklarımızı kullanacağız”   

selyus