Ana Sayfa SPOR 6 Şubat 2016

Beykoz’da minikler hentbolu eğlence ve dostluğa dönüştürdü

Beykoz’da 1-5 Şubat tarihleri arasında düzenlenen “Beykoz Belediyesi Minikler Hentbol Turnuvası” dostluk, rekabet ve heyecan dolu karşılaşmaların ardından sona erdi. Şölen havasında geçen turnuvada minikler sporu, eğlence ve dostluğu doyasıya yaşadı.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün ev sahipliği yaptığı düzenlenen turnuvada bu yıl 10 okul ve kulüpten öğrenciler ağırlandı.  Sporla dolu unutulmaz bir tatil fırsatı bulan öğrenciler, turnuvada yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra hentbol deneyimlerini de artırdı. 

Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde düzenlenen turnuvanın finalinde takımlar tarafından dostluk gösterisi yapıldı, katılımcı kulüp ve okullara madalya ve kupaları takdim edildi.

Turnuvanın final törenine katılan Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu, turnuvada mücadele eden sporcuları tek tek tebrik ederek madalya ve kupalarını takdim etti.

“ÇOCUKLARIMIZI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUMANIN EN ETKİLİ YOLU SPORDUR”

Hentbol turnuvasını ve ilçedeki spor çalışmalarını değerlendiren Başkan Yardımcısı Kaşıtoğlu: “Bu yıl 2.sini gerçekleştirdiğimiz turnuvada şehir dışından takımlar dâhil 10 takım mücadele etti. Tam bir şölen havasında geçen etkinliğimiz çocuklarımızla velileri ziyadesiyle memnun etti. Evlatlarımızın gözlerindeki mutluluk spor alanında yapılan çalışmalarımız için bizi daha da motive etmektedir. Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek’in destekleri sayesinde ilçemizde pek çok alternatif branşta çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Sadece hentbolda 400 civarında çocuğumuza eğitim veriyoruz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumanın en kestirme ve en etkili yolunun spor olduğu bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Turnuvamıza destek veren tüm takımlarımıza, hocalarına ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm Beykozluları Türkiye Hentbol 1. Liginde lider olarak mücadelesine devam eden Belediyespor Hentbol takımımızı şampiyonluk yolunda desteğe davet ediyorum.’’ dedi.

Bu yıl yapılan hentbol müsabakalara katılan okullar ve Spor Kulüpleri şunlar: Fatin Hoca İ.O, Ahmet Mithat İ.O., Ziya Ünsel O.O,  Hacı Numan O.O, Tokatköy O, Beykoz İmam Hatip O.O, Paşabahçe O.O, Ferda Turan Takmaz O.O, Celal Aras Lisesi, Şişli Terakki Koleji, Ted İzmir Koleji, Bahçeşehir Koleji,  Üsküdar Belediyesi,  Kanlıca Spor Kulübü, Maltepe Gülsuyu Spor Kulübü ve Beykoz Belediyesi Hentbol takımı.

Sömestr Hentbol Turnuvası madalya ve kupaların verilmesiyle sona erdi.  

İlginizi çekebilir

Rıza Kayaalp Dünya Şampiyonu

Rıza Kayaalp Dünya Şampiyonu

selyus