Ana Sayfa SPOR 3 Mart 2017

Buz pisti, öğrencilere ücretsiz

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye binasının bahçesinde 1 ay boyunca öğrencilerin ücretsiz kullanacağı buz pistini hizmete açtı.

Çekmeköy Belediyesi, belediye binasının bahçesinde 1 ay boyunca öğrencilerin yararlanması amacıyla buz pisti açtı. Buz pistinin açılışına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda davetli ile öğrenciler katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “İnşallah bir ay boyunca burada bütün okullarımızı buraya taşıyarak getirerek gençlerimizin faydalanması için böyle güzel bir hizmetinin mutluluğunu sizlerle paylaşma adına böyle bir organizasyonu yaptık. Bu yaptığımız hizmetin gençlerimizin kazasız belasız faydalandığı güzel bir hizmet olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Törene katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak olan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “Gençlerimiz burada spor yaparlarken her ne kadar hava soğukta olsa sporun sıcaklığı gönüllerinize işleyecek yapılan bu güzelliklerden dolayı belediye başkanımız Ahmet Poyraz başta olmak üzere emeği geçen herkese dua edip teşekkürlerini sunacaklar” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek buz pistinin açılışı yapıldı. Başkan Ahmet Poyraz ve beraberindekiler buz pistinde atış yaparak alanı faaliyete açtı. Buz pistini kullanan sporcular Ahmet Poyraz’a 53 numaralı forma hediye etti.

selyus