Ana Sayfa SPOR 8 Şubat 2020

Çekmeköy’de kış sporları başladı

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği Kış Spor Okulları’nın açılışı Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bir törenle gerçekleşti.

Özden Cengiz Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde düzenlenen Kış Spor Okulları açılış törenine; Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Gençlik Spor ilçe Müdürü Muhammet Kılıç, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çocukların zamanlarını verimli kullanabilmeleri için düzenlenen kış spor okullarında kurslara kayıt yaptıran 7-16 yaş arası çocuklara; Basketbol, Voleybol, Futbol, Jimnastik ve Tenis gibi spor dallarında eğitimlerin verilecek.

Programda öğrencilere seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Vatandaşlarımızın spor yapabilmesi için ilçemizde fiziki mekanlar oluşturmanın yanı sıra çeşitli spor organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Sporun kalbi Çekmeköy diyerek çıktığımız bu yolda, sporla iç içe sağlıklı bireyler yetişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün açılışını yaptığımız kış spor okullarımızda bu çalışmaların bir parçası. Uzman eğitmenler eşliğinde üç ay süreyle devam edecek bu kurslardan inşallah en güzel şekilde istifade edersiniz” dedi.

selyus