Ana Sayfa SPOR 3 Ekim 2016

Dünyanın en iyi antrenörü ile en değerli sporcusu Türkiye’den

Dünya Tekvando Şampiyonası’nda ‘Dünyanın En İyi Bayan Antrenörü’ olarak seçilen Nesime Altun ile dünyanın ‘En Değerli Bayan Sporcu’ ödülüne layık görülen Elif Aybüke Yılmaz, “Bu ödüllerimizi zor süreçten geçen ülkemizin ‘Onurlu Milleti’mize armağan ediyoruz” dediler.

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından Peru’nun başkenti Lima’da düzenlenen şampiyonaya 55 ülkeden 760 sporcu katıldı. Türkiye’yi 20’si erkek 16’sı bayan olmak üzere 36 sporcu temsil etti. Şampiyonanın ardından; milli takım antrenörlerinden Nesime Altun, ‘Dünyanın En İyi Bayan Antrenörü’, milli sporcu Elif Aybüke Yılmaz da ‘En Değerli Bayan Sporcu’ ödüllerine layık görülerek Türkiye’nin gururu oldular.

EN İYİLER TÜRKİYE’DEN

Şampiyonanın ardından yapılan değerlendirmede milli takım antrenörlerinden Nesime Altun, ‘Dünyanın En İyi Bayan Antrenörü’, milli sporcu Elif Aybüke Yılmaz da ‘En Değerli Bayan Sporcu’ ödüllerine layık görüldü.

Dünya Tekvando Şampiyonası’nda ‘Dünyanın En İyi Bayan Antrenörü’ olarak seçilen Nesime Altun ile dünyanın ‘En Değerli Bayan Sporcu’ ödülüne layık görülen Elif Aybüke Yılmaz, “Bu ödüllerimizi zor süreçten geçen ülkemizin ‘Onurlu Milletimiz’e armağan ediyoruz” dediler. 

selyus