Ana Sayfa FUTBOL 16 Ekim 2016

Advocaat, “Daha iyisini bulabilirlerse beni yarın gönderebilirler”

Fenerahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, “Eğer kulübümüz daha iyisini bulabilir ve o şekilde yola devam edebileceklerini düşünüyorlarsa bunu yarın yapabilirler” dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe, evinde Aytemiz Alanyaspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 önde kapatan sarı-lacivertliler, mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrıldı ve 1 puan almaktan kurtulamadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada “Daha iyisini bulabilirlerse beni yarın gönderebilirler”

Advocaat, Milli Takım arasında Hollanda’ya gitmesi ve bu iznin sözleşmesinde yer almasıyla ilgili gelen bir soruya ise, “Güzel bilgiler almışsınız. Ben bunu yapmaya devam edeceğim. Böyle bir şey olmasa gitmeme izin vermezlerdi. Ben bunu çalıştığım her yerde yaptım. Kadromun yarısı gitmiş oluyor ve onlar kontrolü alıyor. Evet Hollanda’da idim ve bir daha ki sefer yine yapacağım. Aynı zamanda da daha önceden ayarlanmış randevularım vardı. Eğer kulübümüz daha iyisini bulabilir ve o şekilde yola devam edebileceklerini düşünüyorlarsa bunu yarın yapabilirler. Ben kendim için burada değilim, kulüp için buradayım. Bu kadar basit.” diye cevap verdi. 

Advocaat, toplantıyı terk ederken, bu açıklamasında neyi kast ettiğinin sorulması üzerine ise, “Ben kendim giderim, hiç sorun yok” cevabını verdi. 

İlginizi çekebilir

Seçimin kazananı Beşiktaş

Seçimin kazananı Beşiktaş

selyus