Ana Sayfa FUTBOL 5 Eylül 2018

AK Parti MHP ittifakı olacak mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CNN Türk canlı yayınında yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özhaseki, “Kendi kendini acımasıza eleştiren en fazla özeleştiri yapan parti herhalde AK Parti’dir. Kendi içimizde çok net olarak kendi özeleştirimizi yaptığımız gibi daha önceki dönemlerde belediye başkanı arkadaşımızı dışarı atabilmiş insanlarız.” dedi.

 “TEVAZU SAHİBİ OLMAYAN ADAMIN BAŞKANLIKTA İŞİ YOK”

Mehmet Özhaseki, “Adaylarımızda bir birinci derecede ahlaklı erdemli ve tevazu sahibi olmasını arayacağız. Tevazu sahibi değilse böyle bir adamın belediye başkanlığında işi yok. Biraz da para yönetimini insan yönetimini bilmeli, zaman ve mekân yönetimini bilmeli. İşin ehli olmalı çalışkan biri olmalı. Liyakatli olmalı.” dedi.

“BİZ SANKİ HİÇ İTTİFAK YOKMUŞ GİBİ ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Özhaseki, “Cumhur ittifakı diyerek biz MHP ile birlikte olduk. Türkiye zor bir dönemden geçerken biz MHP ile ittifak yaptık. Millet de bu ittifakı sevdi. Şimdi bunu yerel seçimlerde devam etmesi kadar normal bir şey olamaz. Nasıl anlaşılacağı o kadar zor ki. Bunun hem bizim hem de MHP’nin kendi içinde tartışması gereken bir konu. Biz sanki hiç ittifak yokmuş gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlerleyen dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız da görüşünü söyler.” diyerek sözlerini noktaladı.

selyus