Ana Sayfa FUTBOL 17 Eylül 2019

Ali Koç ve ekibinden TFF ziyareti

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu’na ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Koç’un, TFF Başkanı Nihat Özdemir’e, “En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe” yazılı bir dergi kupürünün çerçeveletilmiş halini hediye olarak sunması dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e “En fazla şampiyon Fenerbahçe” yazılı bir haber tablosu hediye etti.!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e nezaket ve ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Koç ve yöneticiler, TFF’nin yeni Başkan Özdemir ile Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar diledi.

TFF’nin Riva’daki idari merkezinde gerçekleşen ziyarette, TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekilleri Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, Erdal Bahçıvan, Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri Ali Düşmez, Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, İsmail Erdem, Selim Soydan, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Bilecik, Şaban Erdikler, Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Beyazıt, Ömer Okan, Alper Pirşen ve Metin Sipahioğlu da yer aldı.

Fenerbahçe heyeti, TFF binasını gezdi ve eski futbolcuların görsellerinden oluşan bölümü inceledi.

TFF Başkanı Nihat Özdemir, nezaket ziyaretinde bulunan Ali Koç ve yöneticilere isimlerinin yazılı olduğu A Milli Takım formasını hediye etti. Ali Koç da “En Fazla Şampiyon Olan Takım Fenerbahçe” yazılı bir dergi kupürünün çerçeveletilmiş halini TFF Başkanı Özdemir’e hediye olarak sundu.

selyus