Ana Sayfa FUTBOL 17 Ekim 2016

Aziz Yıldırım’a sataşma var!

Ali Gültiken’in moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Futbolun Beyefendisi’ temalı spor söyleşisine konuk olan Giray Bulak, Aziz Yıldırım istifa etmeli mi? sorusuna, “Bence istifa etmez. Çünkü daha önce ‘çok yoruldum, sağlık problemlerim var, cezaevine düştüm aileme unuttum’ gibi şeyler söylemişti. Ama hiç öyle bir şey yok. Hala devam ettiğine göre demek ki bu söyledikleri doğru değil” yanıtını verdi.

Beşiktaş’ın efsane yıldızlarından Ali Gültiken’in moderatörlüğünde Zeytinburnu’nda gerçekleşen ‘Futbolun Beyefendisi’ temalı spor söyleşisinin konuğu Teknik Direktör Giray Bulak oldu.  

Söyleşiyi dinleyenler arasında Aziz Yıldırım isminde bir öğrencinin soru sorması üzerine ‘İstifa edecek misiniz?’ sorusunu yönelten Ali Gültiken gülüşmelere neden oldu. Aziz Yıldırım’ın istifa etmeli mi sorusuna Giray Bulak şöyle yanıt verdi:

“Bence istifa etmez. Fenerbahçe gibi bir camianın başkanısınız, her dediğiniz yapılıyor. Dolayısıyla o gücü neden elinizden bırakasınız, bırakmaz gibi geliyor bana. Çünkü daha önce ‘çok yoruldum, sağlık problemlerim var, cezaevine düştüm aileme unuttum’ gibi şeyler söylemişti. Ama hiç öyle bir şey yok. Hala devam ettiğine göre demek ki bu söyledikleri doğru değil” diye konuştu.

selyus