Ana Sayfa FUTBOL 3 Temmuz 2016

Aziz Yıldırım’ın koltuğu sallantıda mı!

TRT Kent Radyo İstanbul’a konuk olan gazeteci Aygün Özipek ise, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özipek, iş adamı Ferit Şahenk’in 250 milyon Euro sponsorluk parasıyla başkanlığa aday olacağını iddia etti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın koltuğu sallanıyor mu? Kongre öncelerinde yıllardır süre gelen ve Fenerbahçe Kongre Üyeleri’nin adrenalini yükseltmeye yönelik başkanlığa aday modelleri hep oldu, bundan sonrada olacak gibi görünüyor. Ancak şu gerçeği de unutmamak lazım; seversiniz sevmezsiniz, diktatörde diyebilirsiniz ama Aziz Yıldırım kendi rızasıyla gitmedikten sonra onu göndermek biraz zor gibi. Yıldırım’ı kongrelerde indirecek bir baba yiğit göremedik bu güne kadar. 

TRT Kent Radyo İstanbul’a konuk olan gazeteci Aygün Özipek ise, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özipek, iş adamı Ferit Şahenk’in 250 milyon Euro sponsorluk parasıyla başkanlığa aday olacağını iddia etti. Etmesine etti de Fenerbahçe’nin paraya ihtiyacından daha ziyade, Aziz Yıldırım’dan sonra Fenerbahçe’nin ağırlığını kaldırabilecek başkanlara ihtiyacı var…

 

fotoğraf kaynak: esat dergi

İlginizi çekebilir

Millilerimiz de büyük sevinç

Millilerimiz de büyük sevinç

selyus