Ana Sayfa FUTBOL 9 Ağustos 2017

Başkan Can, Ümraniyespor ile buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor yönetimini, teknik heyeti ve futbolcularını, Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde yeni sezonun başlaması sebebiyle, moral ve motivasyon yemeğinde ağırladı.

Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniyespor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

“ÜMRANİYESPOR’A GÜVENİM TAM”

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, programda yaptığı konuşmasında Ümraniyespor’un şu anki çalışma alanı olan Hekimbaşı Spor Tesisleri’nin çöplük olduğu günlerden bugüne gelişini anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde ıslahına başladığı Hekimbaşı’ndaki çöp alanını bugün, büyük başarılar gösteren Ümraniyespor’a çalışma alanı yaptıklarını anlatan Başkan Hasan Can, yeni sezon öncesi Ümraniyespor’a güveninin tam olduğunu ve Süper Lige çıkma konusunda futbolculardan başarı sözü aldığını ifade etti.

Başkan Hasan Can, “Bizim sizlerden tek istediğimiz başarı, şan ve şöhrettir. Siz galibiyet aldıkça bizim göğsümüz kabaracaktır. Bu sezon inşallah şeytanın ayağını kıralım. Benim temennim bu sezonu şampiyon olarak bitirmeniz ve Süper Lige çıkmanızdır. Bu sene PTT 1. Lig’de olan takımımızı inşallah seneye de Süper Lig’de görürüz. Süper Lig’de oynayan futbolcuların sizden farklı olduğunu düşünmüyorum, inanıldığında Allah’ın izniyle başarılamayacak şey yoktur” dedi.

“SİZLER HEYECANINIZI KAYBETMEDEN BURALARA KADAR GELDİNİZ”

Ümraniye Belediyesinin ve Ümraniyespor’un devletin hiçbir kurumuna 5 kuruş borcu olmadığını da söyleyen Başkan Hasan Can, “Sizler heyecanınızı kaybetmeden buralara kadar geldiniz. Bundan sonra da başarınızın devamını getireceksiniz. İnşallah kimsenin başının ağrımadığı güzel bir sezon geçiririz. Allah kazasız belasız hepimizi muvaffak etsin, hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Programın sonunda Ümraniyeli futbolcular, Başkan Hasan Can’a çiçek takdim etti.

selyus