Ana Sayfa FUTBOL 22 Aralık 2016

Başkan Erdem, futbol camiasının renkli isimlerini ağırladı

Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyespor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası B Grubu müsabakasını futbol camiasının renkli isimleri ile birlikte izledi.

Ziraat Türkiye Kupası B grubu 3. hafta mücadelesine çıkan Sancaktepe Belediyespor, lig maçlarında olduğu üzere kupa maçlarında da spor camiasının önemli isimlerini ağırlamaya devam ediyor. Kulübün Onursal Başkanı ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmalarda futbolun önde gelen renkli isimleri protokol türbininde yerini aldı.

 Sancaktepe Belediyespor’un Sancaktepe Belediyesi 15 Temmuz Stadyumunda Çaykur Rizespor ile oynadığı Türkiye Kupası maçını Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Genç, Gazeteci ve Futbol Yorumcusu Osman Tamburacı, Futbol Yorumcusu Engin Verel, Galatasaray’ın Efsane Santraforu ve Futbol Yorumcusu Gökmen Özdenak, Ülke TV – Kanal 7 Spor Müdürü Harun Şen, 360 TV Spor Müdürü Süleyman Rodop, Futbol Yorumcusu Serhat Ulueren, Spiker Yasin Dallı birlikte izledi.

Çok çekişmeli geçen maçta üstün oynayan taraf Sancaktepe Belediyespor olmasına rağmen Çaykur Rizespor, müsabakadan 1-0 galip ayrılarak kupada yoluna devam etti.  

Futboldan çok daha önemlisi tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet duygusundan yola çıkan Sancaktepe Belediyesporun futbolcuları sahaya Türk Bayrağı formasıyla çıkması, statta bulunan taraflı tarafsız herkesi duygulandırdı. 

selyus