Ana Sayfa FUTBOL 5 Aralık 2016

Başkan Hasan Can ‘Süper Lig’e çıkmaya kararlı…

Soyunma odasına inen Başkan Hasan Can, kısa bir konuşma yaparak: “Hepinizi kutluyorum. Allah muvaffak etsin. Bu seneki hesabımız ‘Süper Lig’ O iddiamızdan vazgeçmiş değiliz. İlk 2’ye gireceksiniz, ilk 2’ye giremezseniz ilk 6’ya gireceksiniz. Oradan da Süper Lig’e çıkacaksınız. Tamam” diyerek futbolculardan söz aldı.

TFF 1. Lig’de çıkışını sürdüren Ümraniyespor, 13’üncü haftada Samsunsporu 1-0 yenerek puanını 16’ya çıkardı. Son haftalarda hem kupada hem de ligde çok iyi bir çıkış yakalayan Ümraniyespor’un arkasında dağ gibi Hasan Can var. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın desteğini arkasına alarak o özgüvenle maçlara çıkan Ümraniyespor, TFF 1. Lig maçlarının sonunda ilk 6’nın içinde olmaya kararlı görünüyor.

BAŞKAN HASAN CAN, İLK 2’Yİ İSTİYOR

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor, Samsunspor maçının bitimiyle soyunma odasına inerek futbolculara hedeflerinin büyük olması yönünde kısa bir brifing verdi. Ümraniyesporun bir yönetici: “Hasan Başkana ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu başarının arkasında onun büyük desteği var.” diyerek sözü Başkan Can’a bıraktı. Futbolcuların terli olduğunu gören Hasan Can, kısa bir konuşma yaparak: “Hepinizi kutluyorum. Allah muvaffak etsin. Bu seneki hesabımız ‘Süper Lig’ O iddiamızdan vazgeçmiş değiliz. İlk 2’ye gireceksiniz, ilk 2’ye giremezseniz ilk 6’ya gireceksiniz. Oradan da Süper Lig’e çıkacaksınız. Tamam” diyerek futbolculardan söz aldı.

ÜMRANİYESPOR ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

Ümraniye İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip golü 20’nci dakikada Süper Lig patentli oyuncusu Ömer Can Sokullu ile buldu. Erkan Sözeri’nin takımın başına gelmesiyle önemli bir çıkış yakalayan Ümraniyespor, üstün oynadığı mücadelede skoru korumayı başardı ve kritik maçta Samsunspor’u 1-0 yendi.

 

selyus